Trei pe un loc. “Buldogul'', “Cosaşul” şi “Pleaşcă” se bat pentru şefia PDL

Cei trei candidaţi la preşedinţia PDL, Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, îşi lansează astăzi, la sediul partidului din Aleea Modrogan, moţiunile pentru alegeri. De ce toţi în acelaşi loc? Pentru a da un mesaj simbolic de “unitate”.

5 afișări
Imaginea articolului Trei pe un loc. “Buldogul'', “Cosaşul” şi “Pleaşcă” se bat pentru şefia PDL

Trei pe un loc. “Buldogul'', “Cosaşul” şi “Pleaşcă” se bat pentru şefia PDL

Emil Boc va fi primul şi va avea o lansare mai amplă cu mulţi invitaţi. Vasile Blaga, susţinut de mare parte dintre senatorii PDL, va avea un eveniment sobru. Cât despre Theodor Paleologu, acesta ştie că nu are nici o şansă să câştige, dar vrea să aducă "o pată de culoare la Congres".

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici