Trei sute de economişti şi contabili vor să limiteze „abuzurile Fiscului“

"Economiştii şi contabilii au cea mai ingrată profesie: sunt plătiţi de contribuabili ca să lucreze pentru administraţiile fiscale. Noi vrem să schimbăm acest lucru."

10 afișări
Imaginea articolului Trei sute de economişti şi contabili vor să limiteze „abuzurile Fiscului“

Trei sute de economişti şi contabili vor să limiteze „abuzurile Fiscului“

Peste 300 de economişti şi contabili vor să limiteze "abuzurile Fiscului" şi să protejeze mediul de afaceri, după ce în ultimii doi ani toate acţiunile Guvernului au fost mai mult de ordin social. Aceştia sunt membri în Asociaţia Profesională a Economiştilor şi Contabililor din România (APEC), o organizaţie înfiinţată în luna octombrie a anului trecut, care are ca scop să ajute la elaborarea unor legi care să nu lase loc de intepretări şi la limitarea abuzurilor făcute de reprezentanţii administraţiilor fiscale.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici