Trustul Intact practică şantajul de presă în familie. Episodul doi cu Gabriela Firea

Aşa cum am promis, revenim cu noi episoade din odiseea şantajului de presă practicat pe scară largă în trustul Intact al lui Dan Voiculescu. După modelul mogulului care ameninţă cu şantajul miniştri pentru a avea acces la banii publici, angajaţii trustului au adoptat şi ei aceleaşi practici pentru afacerile lor de familie.

7 afișări
Imaginea articolului Trustul Intact practică şantajul de presă în familie. Episodul doi cu Gabriela Firea

Trustul Intact practică şantajul de presă în familie. Episodul doi cu Gabriela Firea

Cel mai cunoscut caz este cel al Gabrielei Firea, realizatoare de emisiuni la Antena 1 şi Antena 3, dar şi director la "Săptămâna Financiară", publicaţie aparţinând Trustului Intact. Pe lângă activitatea jurnalistică, Gabriela Firea face şi afaceri cu lichid de frână şi antigel prin SC Vanem Comerţ şi Servicii SRL, conform datelor de la Registrul Comerţului. Şi, cum mediul de afaceri este o junglă în care fiecare luptă pentru supravieţuire, asociatul de la SC Vanem Comerţ şi Servicii SRL, Gabriela Firea, a apelat la jurnalista Gabriela Firea de la Intact pentru a-i rezolva problemele cu firmele concurente de pe piaţă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici