Tudorache, amenintat cu dosare de presa pentru a nu-i face concurenta lui Prigoana jr

Conducerea Partidului Democrat-Liberal a decis sa-i sustina candidatura lui Honorius Prigoana pentru alegerile partiale in vederea ocuparii locului de deputat ramas vacant in urma plecarii liberalului Bogdan Olteanu la Banca Nationala. Asta, in ciuda faptului ca Organizatia sector 1 a partidului a ales cu majoritate de voturi sa-l sustina pe Viorel Tudorache.

5 afișări
Imaginea articolului Tudorache, amenintat cu dosare de presa pentru a nu-i face concurenta lui Prigoana jr

Tudorache, amenintat cu dosare de presa pentru a nu-i face concurenta lui Prigoana jr

La finalul discutiilor pe care le-a avut cu seful par-tidului, Tudorache a declarat ca renunta la candidatura in favoarea lui Prigoana junior.Pe 28 decembrie 2009, Viorel Tudorache a fost convocat de catre presedintele PDL. Tudorache a fost intrebat de catre Emil Boc daca vrea intr-adevar sa candideze la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor, dupa care i-a atras atentia ca doua organe centrale de presa l-au instiintat ca pregatesc o campanie mediatica referitoare la anumite afaceri cu terenuri pe care Viorel Tudorache le-ar fi derulat la limita legalitatii in judetul Ilfov.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici