Tun la malul apei

Ministrul interimar de la Mediu, Elena Udrea, a dat un Ordin prin care se inchiriaza toate tarmurile, digurile si insulele Romaniei. Ordinul nr. 1487/2009 per­mite inchirierea bunurilor proprietate publica a sta­tului detinute de Admi­nistratia Na­tionala Apele Romane.

7 afișări
Imaginea articolului Tun la malul apei

Tun la malul apei

Prac­tic, toata Du­narea, cu os­troave si in­sule, lacurile de la malul marii, chiar si cladiri ale unor microhidrocentrale sau di­guri de aparare.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici