Ucigaşul plătit susţine că bileţelele "criminale" au fost arse în cabinetul Elodiei

Planul a fost pus la cale de 1 martie, când Victor Teodorescu ar fi trebuit să fie ocupat cu alegerea unui mărţişor, nu a unui criminal, pentru soţia sa.

8 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul plătit susţine că bileţelele "criminale" au fost arse în cabinetul Elodiei

Ucigaşul plătit susţine că bileţelele "criminale" au fost arse în cabinetul Elodiei

Asasinarea medicului psihiatru Violeta Teodorescu a fost pusă la cale în fostul birou al Elodiei Ghinescu. Criminalul Erwin Preşmereanu şi soţul victimei, fostul procuror, în prezent avocat, Victor Teodorescu, au ajuns să plănuiască asasinatul în biroul Elodiei, din întâmplare: apartamentul a fost închiriat de mama ucigaşului.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici