Udrea modifică legea autorizării construcţiilor: încălcarea avizelor se pedepseşte cu buldozerul

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului face ordine în teritoriu. În acest sens, ministerul pe care îl conduce a pregătit un proiect de lege care va modifica şi completa Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

4 afișări
Imaginea articolului Udrea modifică legea autorizării construcţiilor: încălcarea avizelor se pedepseşte cu buldozerul

Udrea modifică legea autorizării construcţiilor: încălcarea avizelor se pedepseşte cu buldozerul

"Există semnale alarmante cu privire la numărul considerabil de construcţii care se realizează fără au­to­ri­za­ţie sau cu nerespec­ta­rea pre­ve­de­ri­lor acesteia, acţiuni cu efecte ne­ga­ti­ve necontrolabile care gene­rea­ză scă­derea considerabilă a cali­tă­ţii vieţii şi mediului construit şi na­tu­ral în co­mu­nităţile locale", se arată în ex­pu­nerea de motive. Astfel, lu­cră­rile de construcţii executate fără au­torizaţie de construire şi lucrările executate cu încălcarea prevederilor au­­to­ri­zaţiei de construire se des­fiin­ţează, potrivit proiectului de act normativ postat pe site-ul instituţiei.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici