Ultima incaierare

Duelul final pentru "pre­zi­den­tialele 2009" s-a consumat ieri seara, la Palatul Parla­mentului, sub privirile roma­nilor. In confruntare, Traian Basescu si Mircea Geoana au incercat, cu pedala de acce­leratie apasata la maxim, sa se autodepaseasca in replici si promisiuni.

3 afișări
Imaginea articolului Ultima incaierare

Ultima incaierare

Totul pentru a atra­ge cat mai multe voturi de partea lor. Cei doi competitori au exploatat cum au putut mai bine temele pre­ferate de cam­panie: Basescu - lupta cu po­liticienii manati de interese, Geoana - stabilitate si buna gu­vernare.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici