Ultima invenţie marca Dragomir! COMBINAŢIA prin care vrea să vândă drepturile pentru Liga 1

Preşedintele LPF caută în continuare soluţii pentru a-şi vinde celebrul sudoku! Dumitru Dragomir a primit aprobarea preşedinţilor din eşalonul secund pentru a se ocupa de vânzarea drepturilor TV. Până acum, de acest lucru se ocupa FRF.

2 afișări
Imaginea articolului Ultima invenţie marca Dragomir! COMBINAŢIA prin care vrea să vândă drepturile pentru Liga 1

Ultima invenţie marca Dragomir! COMBINAŢIA prin care vrea să vândă drepturile pentru Liga 1

De trei luni, şase pachete cu drepturi TV stau nevândute şi Dragomir caută noi idei pentru a găsi cumpărători. Preşedinţii de club înroşesc telefoanele LPF pentru a afla veşti despre banii de la televiziuni. "Staţi liniştiţi, vom obţine aceeaşi sumă ca în urmă cu trei ani!", încearcă Dumitru Dragomir să-i calmeze, conform surselor din LPF. Cum banii din TV acoperă cam jumătate din bugetul unui club important din Liga I, insistenţa patronilor e de înţeles.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici