ULTIMA PATIMA

Slujba de inmormåntare a Patriarhului Teoctist va avea loc vineri, incepånd cu ora 11.00, si va fi condusa de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, si Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, care asigura locotenenta påna la alegerea noului Patriarh, alaturi de ceilalti membri ai Sfåntului Sinod si de reprezentantii Bisericilor surori, prezenti la funeralii. Slujba va fi una speciala, dedicata monahilor, care, pe långa rugaciunile obisnuite, cuprinde si troparele Invierii.

1 afișare
Imaginea articolului ULTIMA PATIMA

ULTIMA PATIMA

Profesor doctor Ionel Sinescu l-a operat in secret pe Patriarhul Teoctist. Despre internarea Patriarhului nu au stiut nici managerul spitalului Fundeni si nici ministrul sanatatii. Desi nu a fost una de urgenta, interventia chirurgicala a fost efectuata pe o caldura caniculara asupra unui pacient de 92 de ani, venit dintr-o deplasare obositoare si cunoscut ca fiind cardiac. Mai mult, Sinescu a recunoscut ca nu a solicitat acordul scris al pacientului, incalcånd astfel Legea drepturilor pacientului, nr. 46/2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici