Ultimele 16 zile ale lui Geoană în PSD

Preşedintele Senatului este pe cale să-şi încheie cariera în rândul social-democraţilor. Ca o premieră, el ar putea fi primul şef de partid exclus din formaţiunea pe care a condus-o timp de cinci ani.

10 afișări
Imaginea articolului Ultimele 16 zile ale lui Geoană în PSD

Ultimele 16 zile ale lui Geoană în PSD

Ziua de 30 noiembrie 2011 ar trebui să fie ultima pe care Mircea Geoană o mai trăieşte oficial ca membru PSD. Dacă Victor Ponta îşi mai menţine intenţia exprimată la ultima şedinţă a conducerii PSD, la data menţionată, la Cluj- Napoca, ar trebui să aibă loc Comitetul Executiv al PSD. Acesta este forul care va bătea în cuie deciza de excludere din partid.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici