Ultimul Harry Potter a venit la Bucuresti

Fanii Harry Potter din România au fost premiati, la Bucuresti, de vrajitori si vrajitoare pentru cunostintele din universul celebrului vrajitor, au asistat la numere de magie, li s-a ghicit in palma, iar unii dintre ei s-au grabit sa afle cum se termina ultimul volum, lansat vineri noaptea.

1 afișare
Imaginea articolului Ultimul Harry Potter a venit la Bucuresti

Ultimul Harry Potter a venit la Bucuresti

La libraria Carturesti de linga Cinema Patria, petrecerea a inceput devreme, in jur de 22.30, imediat dupa incheierea ultimului spectacol cu "Harry Potter si Ordinul Phoenix", film ce a avut premiera româneasca tot vineri. Clovni pe picioroange i-au distrat pe copii in strada, iar dupa ora 23.00 petrecerea s-a mutat in cinematograful Patria. Doua echipe a cite 20 de copii s-au inscris la o scoala de magie, unde au invatat vraji si formule magice pe care le-au folosit pentru a se intrece intr-un concurs cu premii, ce a inceput in jurul orei 00.45. Sala, ocupata initial mai ales de parinti ai copiilor inscrisi la scoala de magie, a inceput sa se umple dupa ora 01.00. In hol, copiii au fost invitati la face-painting, dar si la ghicit in palma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici