Un an de foc pentru Romania!

Pe 15 iunie romanii vor decide cine va ocupa cele peste 1400 mandate de primar ramase in cursa.

1 afișare
Imaginea articolului Un an de foc pentru Romania!

Un an de foc pentru Romania!

Abia atunci se vor face analizele finale si ii vom sti pe castigatorii alegerilor locale. PSD isi clameaza victoria, in timp de democrat-liberalii vorbesc de propriul succes. Liberalii acuza dur electoratul social-democrat, catalogandu-l ca fiind “inconstient si iresponsabil”, in timp ce Tariceanu, cocotat pe valul electoral, vorbeste de salarii de mii de euro.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici