Un fost consilier prezidential, acuzat de tragedia lui Sebastian

Tragedia bebelusului Sebastian a scos in fata opiniei publice toata cangrena sistemului sanitar. Pe langa nenumaratele probleme pe care le ridica acest caz, inca una isi face aparitia: ocuparea ilegala a posturilor in spitale de medici pe baza pilelor si fara concurs. Dr. Cristian Dan Radoi, seful liniei de garda la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, acuzat de parinti pentru neglijenta, a obtinut in 1998 postul de medic specialist obstetrica-ginecologie la SUUB, fara concurs.

1 afișare
Imaginea articolului Un fost consilier prezidential, acuzat de tragedia lui Sebastian

Un fost consilier prezidential, acuzat de tragedia lui Sebastian

Interventia a fost facuta de dr. Sorin Oprescu, la acea vreme directorul spitalului. Acesta a solicitat in 1997 conducerii Ministerului Sanatatii suplimentarea postului de medic specialist obstetrica-ginecologie, solicitand chiar rezervarea acestuia pentru dr. Cristian Dan Radoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici