Un nou Eden politic al scandalurilor

Liberalii si democrat-liberalii privesc impreuna la Palatul Victoria. Ocheadele politice par a lua locul acuzelor de tradare. In politica nu exista, din pacate, decat interese. Individuale, de partid, ale grupurilor financiare care te sustin.

3 afișări
Imaginea articolului Un nou Eden politic al scandalurilor

Un nou Eden politic al scandalurilor

Cu patru ani in urma, Alianta D.A. promitea ca romanii vor trai mai bine. Denunta guvernarea PSD si lasa sa se inteleaga ca pana in 2008, scandalurile, indiferenta si lupta pentru Putere vor ramane o himera. Alegerile din 2004 au oferit liberalilor si democratilor, care pe atunci jucau piesa loialitatii si responsabilitatii, sansa de a guverna.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici