UN PREMIER CA HUREZEANU

Statul are nevoie de sume impresionante de bani pentru a finanta deficitul bugetar. Trezoreria recunoaste ca nu are nicio sansa de a obtine finantare la preturi adecvate pe piata externa si afirma timid ca nu preconizeaza emisiuni de eurobonduri.

5 afișări

Se dovedeste ca in ciuda afirmatiilor “agentilor... adica analistilor” ((c) Mugurel Isarescu) care spuneau ca rating-ul de tara la grad de junk nu va avea efecte negative asupra economiei, aceste efecte apar si tind sa devina tot mai evidente, cu influente devastatoare asupra economiei.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici