Unde au disparut jurnalele de lupta ale SRI?

Potrivit documentelor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Serviciul Roman de Informatii a refuzat sa coopereze cu procurorii militari pentru aflarea adevarului despre mineriada din 13-15 iunie 1990.

1 afișare
Imaginea articolului Unde au disparut jurnalele de lupta ale SRI?

Unde au disparut jurnalele de lupta ale SRI?

Jurnalele de lupta ale Ministerului de Interne si MApN, dar si planul de actiune pentru evacuarea Pietei Universitatii mentioneaza clar existenta si participatia efectivelor SRI. Costin Georgescu declara ca nu a mai gasit in arhiva documente referitoare la participarea SRI, admite ca acestea ar fi putut fi distruse, dar spune ca n-are probe in acest sens.Virgil Magureanu sustine ca documentele in cauza nu au fost distruse la ordinul sau, dar confirma ca la Berevoiesti au fost arse si note informative despre participantii la mitingul–maraton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici