Unde sunt modelele politice de altadata?

Romanii au nevoie de modele! Pana aici, nimic nou sub soare. Pe toate meridianele mapamondului si-n toate timpurile, modelele provenite din cele mai diverse zone ale societatii au influentat mai mult sau mai putin benefic evolutia ei.

3 afișări
Imaginea articolului Unde sunt modelele politice de altadata?

Unde sunt modelele politice de altadata?

Societatea, in sensurile ei cele mai profunde, nu este esentialmente buna sau rea. Ea doar isi urmeaza liderii de moment si li se supune. Hitler ori Stalin si altii asemenea lor au intors omenirea inapoi in timp, spre vremuri stravechi, in care prima instinctul si spiritul razboinic tribal, in timp ce spiritele umaniste cum au fost, de exemplu, maica Teresa ori Papa Ioan Paul al ll-lea au impins omenirea cu inca doi – trei pasi inainte pe calea civilizatiei.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici