Universitatea de Agronomie va fi mai bogata decat Oxford

Asocierea pentru proiectul imobiliar Baneasa din nordul Capitalei va aduce o avere de 1,5-2 miliarde de euro Universitatii de Agronomie.

37 afișări
Imaginea articolului Universitatea de Agronomie va fi mai bogata decat Oxford

Universitatea de Agronomie va fi mai bogata decat Oxford

Proiectul Baneasa din Capitala, unul dintre cele mai mari dezvoltari imobiliare din Europa Centrala si de Est, va ajunge la o valoare de 3-4 miliarde de euro in momentul finalizarii, iar Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMVB) detine 49,88% din capitalul Baneasa Investments, dezvoltatorul proiectului.
Practic, in urma asocierii cu un grup de firme, controlat de oamenii de afaceri Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, USAMVB a devenit una dintre cele mai bogate universitati din Europa."Cand vor fi finalizate toate activele proiectului Baneasa vom avea o avere de 1,5-2 miliarde de euro, avand in vedere ca detinem jumatate din acest proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici