Urmează un nou naufragiu mondial?

Calmarea pieţelor financiare după turbulenţele violente din 2008 i-a făcut pe mulţi dintre analişti să creadă că economia mondială se va relansa într-un orizont de timp previzibil. Principalul semn de întrebare era însă ridicat de efectele pe care retragerea stimulilor guvernamentali îl vor avea asupra economiei reale şi în ce măsură sectorul privat va fi în măsură să compenseze acest proces în condiţiile în care statele au fost avertizate că trebuie să pună ordine în bugetele publice.

5 afișări
Imaginea articolului Urmează un nou naufragiu mondial?

Urmează un nou naufragiu mondial?

Răspunsul nu pare a fi cel aşteptat, prima economie în care programele guvernamentale au fost sistate, cea chineză, încetinind accelerat în ultimele luni.Scăderea comerţului global cu materiile prime pare a fi reflectarea acestei reduceri a cererii din partea Chinei, cel mai mare consumator la nivel mondial.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici