USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

Politica dåmboviţeană a început să se definească geometric, de cånd s-a refăcut public aşa-numitul „patrulater roşu“ o vetustă formulă de guvernare care duhneşte a ceva maroniu rău de tot.

3 afișări
Imaginea articolului USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

Alianţele parafate în teritoriu între PSD şi PRM s-au extins la Ilfov, în Bucureşti şi se vor tot extinde. Organizaţiile PSD şi PRM din Ilfov au semnat, såmbătă, un protocol de colaborare la nivel judeţean, care precizează ca obiectiv prioritar îndepărtarea de la putere a preşedintelui Traian Băsescu şi apoi mai implică cică şi alte "obiective economice şi sociale, dar şi politice, înţelegerea fiind valabilă pånă în 2019".

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici