USL vrea mai întâi puterea şi apoi reforme

Pe lângă propunerea de a renunţa la doi ani de mandat, preşedintele Traian Băsescu a mai făcut o „ofertă" opoziţiei: să rămână un Parlament bicameral, în schimbul urgentării proiectelor privind reor­ganizarea administrativă şi, respectiv, revizuirea Constituţiei. Răspunsul USL? Întâi alegeri anticipate.

5 afișări
Imaginea articolului USL vrea mai întâi puterea şi apoi reforme

USL vrea mai întâi puterea şi apoi reforme

Noi nu am venit aici pentru compromisuri sau, oricum, nu cu dvs.", a fost laitmotivul Uniunii Social-Liberale, reprezentată la consultările de la Palatul Cotroceni doar de Victor Ponta şi Crin Antonescu. Oferta prezidenţială a fost clară: să rămână Parlament bicameral, dar cu maximum 300 de aleşi, aşa cum a rezultat din referendumul din 2009.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici