Va ramane insarcinata peste sase luni

Desi abia weekendul trecut si-au botezat primul copil, sotii Chivu si-au facut din nou planuri pentru marirea familiei. Surse din cercul de apropiati ai acestora sustin ca acestia au programat deja venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

1 afișare

In ciuda faptului ca inainte de a parasi pupitrul stirilor de la Antena 3, pentru a o naste pe Natalia, Adelina a anuntat ca vrea sa se intoarca in televiziune, iata ca brusc sotia lui Cristi Chivu s-a razgandit.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici