Vă vine să credeţi cum arătau?

Sunt celebre, frumoase, iar revistele sunt pline de pozele lor. Apar pe copertele revistelor glossy, iar rubricile mondene spun totul despre peripeţiile lor din cluburi, despre aventurile lor, iubiţii lor, despre cum se îmbracă şi dacă şi cu cine au fost înşelate. În urmă cu 10-12 ani erau, însă, nişte anonime. Miss/-uri de liceu, vânzătoare sau starlete în show-uri obscure.

1 afișare
Imaginea articolului Vă vine să credeţi cum arătau?

Vă vine să credeţi cum arătau?

Gina Pistol A fost descoperită de Andreea Majeru, searcher la o şcoală de modelling. Gina era vânzătoare şi făcea copii xerox în-tr-un magazin de cartier. A ajuns în atenţia unor oameni de afaceri greci care voiau să aducă Agenţia Vogue în România. Anda Adam La 15 ani era vedeta unui show muzical la Amerom TV, viitoarea Prima TV. Era nepoata lui Bogdan Adam, ziarist la “România Liberă”. Tatăl, antrenor de nataţie, stabilit în Australia.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici