Vacanţe în locuri exotice cu bani puţini

După ce Brad Wilson (30 ani) s-a reîntors în Hawaii, locul în care îşi petrecuse luna de miere cu ani în urmă, şi-a dat seama că, de fapt, nu a fost deloc mulţumit de serviciile de turism oferite. S-a blocat în scaunul avionului cu care a călătorit, s-a cazat în camere de hotel pentru care a plătit preţuri mari şi o mulţime de taxe suplimentare, începând cu controlul bagajelor şi terminând cu accesul la internet.

8 afișări
Imaginea articolului Vacanţe în locuri exotice cu bani puţini

Vacanţe în locuri exotice cu bani puţini

Când s-a întors din călătorie, americanul s-a hotărât să îşi schimbe filozofia privind călătoriile.

În următoarea vacanţă, Brad chiar a reuşit să se autodepăşească. A găsit pe un site de reduceri diverse promoţii hoteliere şi alte beneficii care să-l ajute să meargă într-o vacanţă cu mult mai puţini bani decât dacă ar fi apelat la o agenţie de turism. Americanul a reuşit să-şi facă vacanţa în Australia pe bani puţini, deşi călătoria ar fi costat în mod normal aproape 40.000 de dolari.

"Există mult mai multe oportunităţi pe care oamenii nu le pot vedea", susţine Wilson.

Află cum poţi să-ţi faci vacanţele cu bani puţini pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici