Vaccinare anticancer

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel susţine că vaccinarea nu prezintă nici un pericol şi respinge toate „miturile“ privind apariţia unor efecte secundare.

11 afișări
Imaginea articolului Vaccinare anticancer

Vaccinare anticancer

Acest tip de vaccin a suscitat, în plan mondial, numeroase controverse legate de posibile efecte adverse. Directorul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti, Adrian Streinu Cercel, a declarat însă că vaccinarea împotriva cancerului de col uterin nu presupune riscuri. „Nu mă aştept la reacţii adverse. Singurele reacţii adverse care ar putea să apară constau în înroşire, durere, inflamaţie, vânătăi, prurit la locul înţepăturii sau febră“, a spus Sterinu Cercel.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici