Vagauna electorala a lui Nastase

De la colegiul Jean Monet la colegiul din Mizil - un oras in care nimeni nu-l cunoaste pe Modigliani - este traseul politic descendent pe care il parcurge Adrian Nastase, fost premier, ministru de Externe, presedinte al Camerei Deputatilor, colectionar subtire, in incercarea de a-si pastra fotoliul de parlamentar.

4 afișări
Imaginea articolului Vagauna electorala a lui Nastase

Vagauna electorala a lui Nastase

Cele 17 comune care alcatuiesc acest colegiu sunt stapanite zece de PSD, iar sapte de PD-L. Ziarul ZIUA l-a precedat pe candidat prin cateva comune care fac parte din colegiul Mizil, incercand sa desluseasca strategia prin care va seduce liderul PSD un electorat destul de nefami­liarizat cu limbajul sau pretios. Pe fondul ignorantei intr-ale politicii de salon, periplul a relevat un lucru sigur: drumul spre Parlament al lui Adrian Nastase este deja pavat, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea drumurilor judetene, mai ales ca PSD are in Prahova si Consiliul Judetean.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici