Valoare+influenţe

E considerat cel mai bun arbitru român, e primul pe lista FIFA, însă Mircea Sandu are aportul decisiv la accesul lui Tudor între cei mai buni arbitri ai lumii. UEFA a decis: Tudor a fost promovat din a treia în cea de-a doua categorie valorică a arbitrilor. În acest moment, arbitrul numărul 1 al României a pătruns între cei mai buni 55 de arbitri ai Europei, lucru pe care arbitrajul românesc nu l-a mai reuşit de fix 5 ani. Corpodean e ultimul care a fost acolo, el arbitrînd un singur meci în Liga Campionilor, Auxerre - Borussia Dortmund 1-0.

1 afișare
Imaginea articolului Valoare+influenţe

Valoare+influenţe

Cum a reuşit arbitrajul românesc să revină în prim-plan? În primul rînd datorită influenţei extrem de mari pe care Mircea Sandu o are acum la UEFA. Noul şef al Comisiei de Arbitri de la Nyon este Jose Maria Villar, preşedintele federaţiei spaniole şi unul dintre cei mai buni prieteni, dacă nu cel mai bun, ai lui Sandu. Imediat după instalarea lui Platini ca şef la UEFA, Villar i-a luat locul lui Volker Roth în fruntea arbitrilor şi astfel România a primit din nou culoar favorabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici