Vanghelie îi fură popularitatea „contracandidatului“ Ponta

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai popular pesedist din Capitală? Marian Vanghelie spune că el şi Sorin Oprescu. Victor Ponta îl contrazice, susţinând că, la popularitate, el şi Cristian Diaconescu se află pe primele locuri în preferinţele bucureştenilor.

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie îi fură popularitatea „contracandidatului“ Ponta

Vanghelie îi fură popularitatea „contracandidatului“ Ponta

Desemnarea unui candidat la Primărie din partea PSD pe baza „popularităţii” se dovedeşte a fi un lucru dificil pentru social-democraţi. Ceea ce trebuia să fie un simplu exerciţiu sociologic a devenit un nou război intern marca PSD.

Bazându-se pe principiul că va câştiga nominalizarea cel care plăteşte muzica, Marian Vanghelie, şeful PSD Bucureşti, a comandat un sondaj de opinie propriu, ale cărui date parţiale s-a grăbit să le comunice, sâmbătă, la Realitatea TV.

Citeşte toată ştirea pe www.gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici