Vântu, Stoian şi Ţurcan au fost eliberaţi

Sorin Ovidiu Vântu, Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian au fost puşi, ieri, în libertate de completul de trei judecători de la Curtea de Apel Bucureşti. Decizia a fost luată cu opinia separată a unuia dintre judecători.

4 afișări
Imaginea articolului Vântu, Stoian şi Ţurcan au fost eliberaţi

Vântu, Stoian şi Ţurcan au fost eliberaţi

Vântu, care a stat în închisoare, nouă zile, a primit, însă, interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, timp de o lună, asemenea şi omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan. Şoferul Alexandru Stoian nu a primit nicio interdicţie.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici