Varianta procurorilor – ce caută în dosarul lui Vântu stenogramele cu ziarişti şi politicieni

Noi stenograme au apărut în dosarul penal al omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Stenogramele reprezintă discuţii cu politicieni - Mircea Geoană, Dan Ion Popescu, Cozmin Guşă - şi jurnalişti (Bogdan Chirieac, Cătălin Popa, Corina Dragotescu, Sergiu Toader).

4 afișări
Imaginea articolului Varianta procurorilor – ce caută în dosarul lui Vântu stenogramele cu ziarişti şi politicieni

Varianta procurorilor – ce caută în dosarul lui Vântu stenogramele cu ziarişti şi politicieni

SOV discută politică, îl felicită pe Geoană în calitate de preşedinte al României şi spune de ce ar fi pus la cale suspendarea lui Traian Băsescu. Stenogramele nu au legătură cu infracţiunea de care e acuzat SOV, dar surse judiciare au declarat pentru gândul că acestea au fost depuse la dosar pentru "caracterizarea inculpatului" şi pentru a arăta "modul de a acţiona al acestuia".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici