Verdicte prezidentiale la ore de maxima audienta!

Presedintele Basescu s-a suparat. Din nou. Nu este nici prima, si mai mult ca sigur, nici ultima oara cand o va face. Modificarile la noul Cod Penal si de Procedura Penala i se par de neconceput. Probabil, considera ca juristii domniei sale sunt cei mai competenti din istoria Romaniei. Probabil, refuzul promulgarii acestuia si retrimiterea sa la Parlament reprezinta un lucru bun, util. Juristii au pareri impartite. Clasa politica, asemenea. “Dar”... Exista un dar. Un mare... dar. Ce ne facem cu echidistanta prezidentiala? Cum isi permite cel mai inalt demnitar, garantul legalitatii si Constitutiei, sa rosteasca, public, la o ora de maxima audienta, numele unor politicieni care, chipurile, ar fi scapat de urmarirea penala daca legea ar fi fost promulgata?

1 afișare
Imaginea articolului Verdicte prezidentiale la ore de maxima audienta!

Verdicte prezidentiale la ore de maxima audienta!

Sa te antepronunti asupra vinovatiei si asupra lui nea Gheorghe de la Facaeni reprezinta un abuz grosolan si o incalcare flagranta a legii fundamentale a statului. Este inadmisibil sa ataci, fie si intr-o campanie electorala, pe care esti disperat sa o castigi, adversarii politici. Pana unde poate merge teatrul electoral, tentativa de a arata celor multi si necajiti ca iti pasa? Se pare ca decenta in politica a ramas un vis frumos. “Cronica Romana” trage un semnal de alarma asupra unei probleme. Mult prea grava!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici