Vezi aici câteva idei trăsnite de vacanţă

Întâlnire cu o sirenă adevărată, o vacanţă subacvatică, o vacanţă cu nudişti sau o plimbare cu fantome prin Florida se numără printre câteva idei trăsnite de vacanţă.

69 afișări
Imaginea articolului Vezi aici câteva idei trăsnite de vacanţă

Vezi aici câteva idei trăsnite de vacanţă (Imagine: www.incont.ro)

Potrivit www.incont.ro, în vestul Floridei (SUA), lucrurile par desprinse din poveştile Disney, cu micuţa Ariel. Întrucât pe coasta de vest poţi vedea lucruri incredibile. Nu sunt personaje de desene animate, nici manechine. Mai mult, ele trăiesc, la aproximativ o oră de mers cu maşina depărtare de nord, de Tampa. Este vorba despre sirene "adevărate".

Weeki Wachee este un teatru construit într-un izvor natural, care permite publicului să călătorească într-o lume subacvatică fără să intre în contact cu apa. Îmbrăcate cu cozile lor fosforecente, confecţionate din Lycra, sirenele încântă vizitatorii cu poveştile şi coregrafiile lor speciale, realizate uneori, alături de peşti, broaşte ţestoase, şi alte creaturi marine, inspirate din legendele despre sirene.

Weeki Wachee Springs atrage turişti din întreaga lume, inclusiv celebrităţi, precum Elvis Presley s-au arătat încântate de acest loc. În ultima vreme însă, parcul s-a confruntat cu numeroase probleme financiare şi politice.

Citeşte mai multe despre câteva idei trăsnite de vacanţă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici