Vezi căt costă benzina în UE ca să îţi dai seama cât ar putea să mai urce preţurile în România

Scumpiri pe toată linia la pompele româneşti. Vineri, Petrom, Rompetrol şi Lukoil România, principalele companii care distribuie carburanţi pe piaţa locală, au anunţat majorări de preţuri la benzină şi motorină.

3 afișări
Imaginea articolului Vezi căt costă benzina în UE ca să îţi dai seama cât ar putea să mai urce preţurile în România

Vezi căt costă benzina în UE ca să îţi dai seama cât ar putea să mai urce preţurile în România (Imagine: www.gandul.info)

Prima care a deschis seria scumpirilor a fost OMV Petrom, care a majorat preţurile tuturor sortimentelor de carburanţi cu nouă bani pe litru, la distanţă de o lună de precedenta scumpire. Astfel, cel mai scump tip de benzină, OMV Carrera 100, a depăşit pentru prima dată pragul de şase lei pe litru, atingând nivelul de 6,01 lei. Dintre motorine, cel mai mult costă sortimentul OMV Alpin Diesel, respectiv 5,72 lei/ litru.

Citeşte mai multe despre preţurile benzinei pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici