Vezi ce boxeri se bat pentru un meci cu Bute dacă pică varianta Pavlik

După ce l-a făcut KO pe Mendy, Bute se gândeşte deja la următorul adversar. Cel mai devreme la mijlocul lui August va afla cu cine se va duela pentru titlu în următoarea luptă.

6 afișări
Imaginea articolului Vezi ce boxeri se bat pentru un meci cu Bute dacă pică varianta Pavlik

Vezi ce boxeri se bat pentru un meci cu Bute dacă pică varianta Pavlik (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Kelly Pavlik va fi cel mai probabil viitorul adversar al lui Lucian Bute în următoarea sa luptă. Americanul însă trebuie mai întâi să îl învingă pe Darryl Cunningham pe 6 August.

Site-urile din Canada nu cred însă că Pavlik îi va putea face faţă lui Bute. Din contră, canadienii scriu că românul ar putea accepta fără griji şi o luptă în America, la Atlantic City sau Las Vegas! Un asemenea meci ar face aproape cert un duel împotriva câştigătorului din Super Six. Finala este programată pe 29 Octombrie între Carl Froch şi Andre Ward.

Citeşte mai multe despre boxerii care se bat pentru un meci cu Bute pe www.sport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici