Victimele Mineriadelor strâng semnături pentru arestarea lui Iliescu

După 18 ani de la mineriada din iunie 1990, Piaţa Universităţii se redeschide şi redevine "kilometrul 0 al democraţiei".

1 afișare

Victimelor celei mai sângeroase mineriade de după Revoluţie încă nu li s-a făcut dreptate. De aceea, ei fac apel la oameni, tineri şi bătrâni, să-i ajute pentru a determina justiţia românescă să-i facă pe cei vinovaţi de tragicele evenimente de atunci să plătească. Ei speră că lista de semnături pentru arestarea lui Ion Iliescu va urni maşinăria justiţiei, astfel încât, cel care i-a chemat pe mineri să facă ordine cu bastone şi topoare în Piaţa Universităţii să răspundă pentru faptele sale. 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici