Victor Alistar utilizează în fals numele Transparency International Romania

„Justiţiarul“ Victor Alistar devine din ce în ce mai interesant pe măsură ce se agită mai cu foc, scuturându-şi pletele rebele la diferite ocazii publice. Aparenta sa luptă haiducească cu „autorităţile abuzive“ şi „clasa politică“ ne-a determinat să căutăm a-i înţelege resorturile, pentru a vedea ce-l mână în luptă şi cum de îl deranjează atât de tare guvernanţii în general, câtă vreme ştiam că organizaţia sa primeşte (sau în orice caz primea) bani de la guvern.

1 afișare
Imaginea articolului Victor Alistar utilizează în fals numele Transparency International Romania

Victor Alistar utilizează în fals numele Transparency International Romania

Am descoperit, însă, cu surpriză, că organizaţia pe care pretinde că o reprezintă, Transparency International Romania, nu există din punct de vedere legal!
Este doar un nume folosit pentru rezon publicitar, probabil, deoarece ONG-ul pe care-l reprezintă Alistar  se numeşte de fapt Asociaţia Română pentru Transparenţă.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici