Victor Becali dezvăluie: "Rednic nu l-a vrut nici pe Lobonţ. Unde era echipa fără el?"

Agentul FIFA Victor Becali dezvăluie că Mircea Rednic s-a opus transferului lui Bogdan Lobonţ în Ştefan cel Mare şi spune că acuzaţiile aduse tehnicianului dinamovist sînt normale avînd în vedere rezultatele obţinute de alb-roşii în finalul de campionat.

7 afișări
Imaginea articolului Victor Becali dezvăluie: "Rednic nu l-a vrut nici pe Lobonţ. Unde era echipa fără el?"

Victor Becali dezvăluie: "Rednic nu l-a vrut nici pe Lobonţ. Unde era echipa fără el?"

"Nu era normal să fie contestat cînd au fost aduşi atîţia jucători, s-au făcut investiţii masive şi echipa nu a reuşit să ia titlul? Sper ca Vasile Turcu să nu se retragă, dar chiar dacă pleacă, Dinamo va merge înainte", a spus Turcu.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici