Victor Ponta riscă să-şi piardă mandatul de parlamentar din motive de incompatibilitate

Ziarul „Curentul“ a dezvăluit cum unii parlamentari romåni au încălcat cu bună ştiinţă sau din necunoaştere normele legale de „convieţuire“ între meseria de avocat şi demnitatea de deputat sau senator.

4 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta riscă să-şi piardă mandatul de parlamentar din motive de incompatibilitate

Victor Ponta riscă să-şi piardă mandatul de parlamentar din motive de incompatibilitate

După ce am expus recent cazul Alinei Gorghiu, care a pledat în 2008 pentru membrii Corpului de Control ai Guvernului Tăriceanu destituiţi de către Emil Boc, reprezentånd astfel foşti funcţionari împotriva statului, fapt interzis de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, astăzi vă aducem în atenţie cazul lui Victor Ponta, preşedintele PSD.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici