Viitor de abur, ţara noastră are

Preşedintele Traian Băsescu vrea să organizeze la Cotroceni o Comisie după modelul celei care a funcţionat la Snagov în anii ’90 pentru stabilirea strategiei naţionale pentru următorul deceniu, dar îi este teamă că Opoziţia va boicota proiectul.

4 afișări
Imaginea articolului Viitor de abur, ţara noastră are

Viitor de abur, ţara noastră are

Liderii politici dâmboviţeni se declară incapabili să proiecteze o viziune comună privind viitorul ţării, singura lor mândrie fiind aderarea în spaţiul european şi integrarea în NATO. Criza economică şi problemele majore cu care se confruntă societatea au repus însă pe tapet necesitatea găsirii unor obiective comune, pe care partidele să le urmeze cu sfinţenie, indiferent de doctrina pe care o îmbrăţişează.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici