Vila in Baneasa, donatie pentru copiii generalului Sorescu

Din 1999, un imobil superb, situat pe strada Barajul Arges, in cartierul Baneasa, a intrat in proprietatea copiilor fostului sef al Inspectoratului General al Politiei, chestor (r) Dumitru Sorescu. Nu prin cumparare, cum ati fi tentati sa credeti, ci prin donatie.

1 afișare
Imaginea articolului Vila in Baneasa, donatie pentru copiii generalului Sorescu

Vila in Baneasa, donatie pentru copiii generalului Sorescu

Proprietarii care au renuntat, generos, la jumatate din vila lor in favoarea copiilor chestorului Sorescu sunt "amici de familie" ai acestuia. Valoarea donatiei este estimata de experti la 500.000 de euro. In momentul perfectarii actelor, donatorii Plapcianu detineau o singura firma, care, intamplator, se ocupa printre altele si cu comercializarea alcoolului. Exact ca si celebrul Genica Boerica, partener de afaceri cu fratele lui Omar Hayssam si fiul sefului IGP, chestorul Sorescu, potrivit unui Armaghedon ce a facut valuri in 2005. Sorescu crede ca actul de donatie este o dovada a prieteniei si nu vede nimic in neregula, mai ales ca nu are nici un fel de afaceri cu generosii proprietari. Fostul "comandant suprem" al politistilor romani neaga ca locatia din Barajul Arges i-ar apartine sau ca ar locui acolo, chiar daca a fost vazut, deseori, intrand si iesind din imobil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici