Vila lui Iorgus, chirie de 6 euro pe luna

Aproape 500.000 metri patrati de teren din sudul litoralui au fost inchiriati sau concesionati pe sume derizorii de catre fosta administratie locala din Mangalia. Printre cei care au beneficiat de aceste servicii se afla oameni politici, politisti, oameni de afaceri, functionari publici.

1 afișare
Imaginea articolului Vila lui Iorgus, chirie de 6 euro pe luna

Vila lui Iorgus, chirie de 6 euro pe luna

Pentru acestia, chiria pentru o suta de metri patrati este egala cu costul unui pachet de tigari, in conditiile in care o taraba la piata se inchiriaza cu 375 euro/luna. Majoritatea contractelor sunt incheiate pe o perioada de 20-25 de ani. Unul dintre cele mai interesante contracte este cel ce vizeaza sediul unde e gazduita chiar fundatia lui Zanfir Iorgus, fost primar al Mangaliei. Astfel, pentru o vila renovata de 270 mp, chiria lunara este de 216.000 lei vechi.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici