Vîntu a plătit-o continuu şi pe asociata din Indonezia a lui Nicolae Popa

Deşi a infirmat pånă acum că a avut vreo relaţie cu firma lui Nicolae Popa din Indonezia, PT Caascorm International Trading, Sorin Ovidiu Vîntu l-a plătit ani de-a råndul, prin intermediul Realitatea Media SA, pe unul dintre administratorii acestei firme.

2 afișări
Imaginea articolului Vîntu a plătit-o continuu şi pe asociata din Indonezia a lui Nicolae Popa

Vîntu a plătit-o continuu şi pe asociata din Indonezia a lui Nicolae Popa

Este vorba despre Carmen Aurelia Popa, acţionar şi administrator al firmei indoneziene, alături de fugarul Nicolae Popa. Conturile firmei înfiinţate de cei doi în anul 2000, la puţin timp după ce Nicolae Popa a fugit din ţară, au fost folosite ulterior pentru transferurile regulate de bani din partea lui SOV, necesare întreţinerii fugarului şi, apoi, sprijinirii acestuia să nu fie descoperit de autorităţile indoneziene.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici