Vîntu recunoaşte că nu are bani să ţină Realitatea

Luni seara, la B1TV, intervenţie telefonică imperială a golănasului Sorin Ovidiu Vîntu. Spunem imperială pentru că, uitându-ne în CVul lui SOV de la DIICOT, am văzut că pe tatăl lui îl chema Natural şi ne-am gândit că tre’ să fie vreun împărat.

3 afișări
Imaginea articolului Vîntu recunoaşte că nu are bani să ţină Realitatea

Vîntu recunoaşte că nu are bani să ţină Realitatea

În studio trei jurnalişti, toţi foşti angajaţi de-ai lui SOV, Ion Cristoiu, Robert Turcescu şi Andrei Gheorghe. Discuţia a început cu o replică agresivă a lui Turcescu: "Bună seara, domnule Vîntu!", împăratul Vîntu salutând şi comunicându-le celor trei că va spune ce are de spus şi apoi va răspunde la o singură întrebare.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici