Vîntu - un borfaş cu intenţii criminale, protejatul cadrelor corupte din SRI

Cătălin Harnagea, fostul şef SIE, iese la rampă cu noi acuzaţii la adresa lui Sorin Ovidiu Vîntu. Micul infractor dintr-un tårg de provincie avea aspiraţii de amploare: conducerea Romåniei, transformată eventual într-un bantustan privat. Persoanele care-i stăteau în cale urmau să fie asasinate.

8 afișări
Imaginea articolului Vîntu - un borfaş cu intenţii criminale, protejatul cadrelor corupte din SRI

Vîntu - un borfaş cu intenţii criminale, protejatul cadrelor corupte din SRI

Pe lista lui Vîntu se aflau pe långă fostul şef al SIE şi alte personaje care-i încurcau afacerile - Dan Andronic, Dan Fischer, Costel Bobic, Petre Mihai Băcanu. Harnagea a afirmat: "În 2000, am primit un raport care spunea că Sorin Ovidiu Vîntu căuta oameni în zona interlopă pentru a-i folosi în asasinate... Raportul mi-a fost înaintat fiindcă, după spusele acelui ofiţer, eram o posibilă ţintă. Am cerut unităţii care se ocupa de protecţia informativă şi operativă a SIE să cerceteze această informaţie. "

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici