Vîntu vrea să fenteze din nou justiţia, cu ajutorul doctorilor

După modelul binecunoscut de acum, Sorin Ovidiu Vîntu încearcă din nou să păcălească justiţia dându-se bolnav de fiecare dată când are un termen de judecată.

3 afișări
Imaginea articolului Vîntu vrea să fenteze din nou justiţia, cu ajutorul doctorilor

Vîntu vrea să fenteze din nou justiţia, cu ajutorul doctorilor

Pentru a fenta magistraţii care vor să judece cauza în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, lui Sorin Ovidiu Vîntu i se face "rău" la fiecare termen al procesului, când fie cere să plece din sala de judecată, fie se internează în spital cu doar câteva minute înainte de începerea procesului.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici