Violeta are cantec!

Cornelia Catanga a pus capat razboiului pe care l-a avut cu Andreea Marin. Regina muzicii lautaresti a compus, impreuna cu sotul ei, Aurel Padureanu, o balada pentru fata Zanei Surprizelor, pe care a intitulat-o 'Violeta, ingerasul meu'. Melodia a fost cantata in premiera sambata seara, la cateva ore dupa nastere, la restaurantul 'Moara lui Bucur', locul in care Catanga si Padureanu presteaza.

1 afișare
Imaginea articolului Violeta are cantec!

Violeta are cantec!

Catanga s-a suparat pe Andreea Marin cu un an in urma, cand, aflati intr-o emisiune in direct a Zanei, publicitatea a intrat pe post exact in momentul in care Aurel Padureanu canta in duet cu Paulo Coelho. Cu cateva zile in urma, interpreta a decis sa puna capat supararii. Regina muzicii lautaresti si sotul acesteia cred ca e bine sa te impaci, cu ocazia Craciunului, cu cei cu care esti certat. Ei le-au urat sotilor Banica sa fie fericiti langa fetita lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici