Violonistul Şerban Lupu şi-a fracturat umărul

Săptămâna trecută, marele violonist Şerban Lupu a venit să concerteze la Bucureşti. Din păcate, sâmbătă seară, programul anunţat la Ateneu a fost schimbat. Solistul s-a împiedicat de un cablu părăsit pe trotuar, după bunul obicei al instituţiilor bucureştene. Rezultatul: multiplă fractură de umăr.

1 afișare
Imaginea articolului Violonistul Şerban Lupu şi-a fracturat umărul

Violonistul Şerban Lupu şi-a fracturat umărul

Contactat de noi telefonic, maestrul Şerban Lupu ne-a declarat: „Am căzut împiedicându-mă de un cablu lăsat de cei care au făcut emisiunea de vineri, «10 pentru România». Am aflat, după aceea, că s-a împiedicat multă lume de el. Ca să-mi salvez vioara, am căzut pe umăr şi mi l-am fracturat în patru locuri. Sunt imobilizat timp de două luni. Pierd nu ştiu câte concerte în America".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici