Visul secret al lui Adrian Năstase. Iepuraşul vrea să candideze când dispare ursul

Fostul premier visează să adauge biografiei sale politice singurul titlu care îi lipseşte: fotoliul de preşedinte al statului. Surse din anturajul lui Adrian Năstase ne-au declarat că acesta a început să se gândească la o candidatură pentru funcţia supremă în stat, chiar dacă se fereşte să vorbească public despre acest lucru. Apropiaţii săi recunosc însă că preşedintele Consiliului Naţional al PSD îşi pregăteşte meticulos paşii pentru o astfel de candidatură.

6 afișări
Imaginea articolului Visul secret al lui Adrian Năstase. Iepuraşul vrea să candideze când dispare ursul

Visul secret al lui Adrian Năstase. Iepuraşul vrea să candideze când dispare ursul

Ceea ce părea imposibil în urmă cu patru ani, după declanşarea scandalului "mătuşa Tamara" şi execuţia din miezul nopţii de la hotelul Confort, începe să prindă contur în PSD. Adrian Năstase îşi pregăteşte candidatura pentru Palatul Cotroceni, lucru admis de consilierii săi în discuţii neoficiale. Fostul premier a declarat în mai multe rânduri că nu este interesat de fotoliul de premier sau cel de ministru, dar a lăsat portiţa deschisă pentru o candidatură specială: cea de preşedinte.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici