Visul ungurilor, cosmarul romanilor

Marko Bela, presedin­tele UDMR, a aruncat, vineri seara, petarda regionalizarii si fede­ralizarii Romaniei, care ar urma sa fie divizata intre provinciile sale istorice. Bela a facut aceasta declaratie la "Tabara de vara Tusva­nyos", organizata de tinerii maghiari la Tus­nad.

6 afișări
Imaginea articolului Visul ungurilor, cosmarul romanilor

Visul ungurilor, cosmarul romanilor

A doua zi, Traian Basescu, invitat si el la Tusnad, s-a prezentat imbracat cu o vesta secuiasca. El a declarat in huiduielile partici­pan­tilor ca este de acord cu masuri de auto­nomie si descentra­lizare, dar numai daca ele sunt aplicate egal la "Odorhei si la Caracal". Declaratiile incendiare ale lui Marko Bella despre federalizarea Romaniei si cele raspicate ale lui Basescu impotriva autonomiei ascund un razboi feroce pentru voturile maghiarilor la prezidentiale, dar si lupta pentru putere dintre unguri.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici